طرز تهیه سینه مرغ با رویه بادام

 

● مواد لازم برای ۴نفر: ▪ تخم مرغ درشت: یک عدد ▪ آب: یک قاشق غذاخوری ▪ بادام ریز خرد شده: نصف پیمانه ▪ آرد سوخاری: یک چهارم پیمانه ▪ نمک و فلفل: به میزان کافی ▪ سینه مرغ بدون پوست و استخوان و تکه شده: ۲عدد ▪ آب پرتقال: نصف پیمانه ▪ آب لیمو: نصف پیمانه ▪ عسل: ۳ قاشق غذاخوری ● طرز تهیه: فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید. تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید. بادام، آرد سوخاری، نمک و فلفل را در کاسه دیگری مخلوط کنید. تکه های سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در مخلوط بادام فرو ببرید و روی سینی بچینید. سینی را در فر قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه سینه مرغ را برگردانید تا کاملا پخته شود. آب پرتقال، آب لیمو و عسل را جوش آورید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بجوشد تا مقدار آن نصف شود، سپس هنگام سرو روی مرغ بریزید. ● ارزش غذایی هریک وعده ▪ کالری: ۳۹۶.۳ ▪ چربی: ۱۴.۵ ▪ سدیم: ۵۰۷.۶ میلی گرم ▪ کربوهیدرات: ۳۰.۵گرم ▪ شکر: ۲۱.۸ گرم ▪ فیبر غذایی: ۲.۲گرم ▪ پروتئین: ۳۵.۶ گرم

باز نشرجامع ترین پورتال ایرانیان berooztarinha.com

logo berooztarinha small عکس هایی از جنيفر انيستون و همسرش جاستين تروكس