روش تهیه ترشی باميه 92

 

fo1480

روش تهیه ترشی باميه 92

مواد لازم :  باميه    500 گرم سركه و آب    از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر) نمك     نصف قاشق مرباخوري سير     سه حبه فلفل تند    دو عدد برگ گلپر    چهار عدد نمك    يك و نيم قاشق سوپخوري طرز تهيه: ابتدا باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشی آماده است.