روش تهیه رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی عکس

 

مواد لازم: 1 بسته روکش تخم مرغ نیم کیلو گوشت گوسله چرخ شده 2-3 قاشق غذاخوری سس سویا 2 قاشق غذاخوری آدر ذرت 4 قاشق غذاخوری رون 1 فنجان پیاز خرد شده 4 فنجان کلم 2 فنجان جوانه لوبیا 1 فنجان جوانه بامبو 1 فنجان قارچ چینی 1 عدد سفیده تخم مرغ زده شده 3-4 فنجان روغن

دستور العمل: - جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور. - 2 قاشق غذاخوری روغن به پیازها اضافه کرده و آنها را تفت دهید سپس کلم و جوانه لوبیا را به آن اضافه کنید.اجازه دهید آنها کاملا سرخ شوند. - آنها را پس از سرخ شدن از ماهیتابه در آورده و سپس 2 قاشق روغن دیگر اضافه کنید تا بقیه سبزیجات را نیز تفت دهید ، سپس سویا سس ، گوشت ، آدر ذرت را نیز در ماهیتابه ریخته و سرخ کنید. - بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، سراغ کلم ها و جوانه برگردید و سپس جوانه بامبو ، قارچ و... را به آنها اضافه کنید تا کاملا با هم بپزند. - روکش تخم مرغ را روی تخته گوشت پهن کرده و چند قاشق از مخلوط گوشت آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن کمی سفیده تخم مرغ زده و سپس کاملا با فویل بپوشانید. - فر را در درجه حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کرده و پس از داغ شدن فویل رولت را داخل آن قرار دهید ، رولت باید آنقدر داخل فر بماند تا روی آن کاملا طلایی رنگ شود که این کار حدود 5 دقیقه طول می کشد.    

اختصاصی بروزترین ها: جامع ترین پورتال ایرانیان berooztarinha.com

logo berooztarinha small میلی سایروس به خود لقب معتاد داد + عکس